ads

28 November 2015

Si Kogie

Ni Ft 17 aku......  Duk tmn cempaka. So far jadi FT 17 kira ok lah . Malangnya. Penyelaras dia bz nk mampus .

Galaxy Note 5

Salam. Dah lama saya tidak menulis dalam blog ini . Hari ini saya menulis menggunakan s-pen Saya. Hal . -Harap-harap selepas ini rajinlah menulis dalamblogni

07 October 2015

Photobook

Salam... Harap rakan rakan sihat semuanya


Harini saya akan guide skit mengenai tatacara menggunakan Photobook Designer dan cara masuk vouncher number

langkah 1


Photobook Designer is easy to use and has tons of creative features


Cari Button DOWNLOAD , jangan lupa Country MALAYSIA

Langkah 2

Install lah software tu yerkkk

Langkah 3.

a)Buka software Photobook Designer
b)Create a new project
c) Bagi yang beli 4R - 100 pcs ikut langkah berikut
Pilih kategori Prints> Photo Prints> Pilih sama nak kertas Matte atau Gloss > 100 pcs

d)Nayatakan project name: Contoh : Gambar 2015 . Pastikan gambar telah disimpan dalam satu fail yang telah dikhaskan 
e)Kemudian rakan rakan bolehlah mengikut tutorial yang akan dibantu dari masa ke semasa.
f) Jangan lupa SAVE 

Bagi pembeli 8"x6" Small Landscape Softcover,40pages

a) )Buka software Photobook Designer
b)Create a new project
c) Pilih kategori Photobook > Pilih Hardcover n Softcover> Pilih 8x6 Small Landscape Softover 
d)Nayatakan project name: Contoh : Gambar 2015 . Pastikan gambar telah disimpan dalam satu fail yang telah dikhaskan 
e)Kemudian rakan rakan bolehlah mengikut tutorial yang akan dibantu dari masa ke semasa.
f) Jangan lupa SAVE 

Langkah terakhir

a) Pergi ke button Order (ala ala troli gitu)
b) Klik : I have read .........
c)Masukkan username : wannabeme_82@hotmail.com
Pasword : call saya dahulu/diberitahu semasa perbincangan 

c) Pilih shipping RM 8 akan dikenakan .Express Shipping - Express Shipping (West Malaysia), 4-6 business days (production + shipping), depending on location and subject to peak season. Not deliverable to PO Boxes
Biarkan maklumat dihantar kepada Mohd ridzuan othman (jika tidak berminat,sila daftar sendiri)

d) If you have been provided with a voucher code please enter it now and click the 'Redeem' button.
Masukkan no voucher seperti yang di agihkan . Klik redeem . ingat GST sendiri bayar yerrrr

e) bahagian payment ,berikut di lampirkan bank bank yang sudi menerima bayaran anda

 
 
 
 
 
 
 
 
 

f) Tunggu dalam seminggu Insyallah sampai 

Sekian terima kasih 

19 April 2015

+60 16-225 2355-Mukmin Allianz Life

Opening promo 27/4 -27/5!!!

Polish car :-
Clay + polish + wax
Sedan rm120
Mpv suv rm150 only!

 Waxing:-
 Wash+ Wax basic rm60
 Wash+Gold class wax rm80

Motobike:-
Rm 30 + waxing(goldclass)

Polish crome part:-
Rm30 per pcs

For booking pm,whatsapp
0126088373.

Or visit shop:-

FIKRI DETAILING
No 7A jalan mh 1
Taman muzaffar heights
75450 ayer keroh
Melaka.
No 7A,jalan MH 1